Zastave, zastave…

Političko-policijska represija hrvatske zastave na prostorijama NEOVISNIH ZA HRVATSKU u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici rezultirala je poplavom istovjetnih zastava diljem Hrvatske i BiH. Sa svih strana fotografije svojih kuća i dvorišta okićenih zastavama šalju nam ljudi koji su osjetili da je trenutak istaknuti ono zbog čega ih se opet progoni i kažnjava!
Ponavlja se slika iz 1989., ponovno je na djelu „stranka opasnih namjera“! Nije li to dokaz da zapravo još nemamo hrvatske države, da nam tek predstoji borba za nju!? Vrijeme je za Hrvatsku!

Drugi posjet policije… (30. travanj, 2019.)

– Nakon što je jučer, 29. travnja, u prostorijama NEOVISNIH ZA HRVATSKU u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici policija intervenirala zbog povijesne hrvatske zastave, danas su NEOVISNI ZA HRVATSKU ranom zorom počašćeni novim policijskim posjetom zbog istog razloga. Policajac se u 8:00 sati pojavio pred ulazom u stranku i legitimirao člana predsjedništva Tomislava Jonjića. Kao što smo predvidjeli, „civilno lice na službi u JNA“ (Davoru Božinoviću) i Kardeljev učenik (Andrej Plenković) nastavljaju prijetiti. Do kada? Do kada hrvatska javnost misli šutjeti zbog novih političkih progona?!

Prvi posjet policije… (29. travanj, 2019.)

– Danas, 29.travnja, oko 16:00 sati dva policajca iz I. PP Zagreb u prostorijama NEOVISNIH ZA HRVATSKU u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici legitimirali su predsjednicu stranke Brunu Esih i člana predsjedništva Tomislava Jonjića, tražeći objašnjenje o hrvatskoj zastavi s grbom koji počinje bijelim poljem i pitajući, jesmo li spremni zastavu ukloniti. Odgovorili smo da smo je izvjesili zato što je riječ o hrvatskoj zastavi koja nam se sviđa baš zato što je hrvatska i da je ukloniti ni po koju cijenu ne ćemo! Ta je zastava bila izvan zakona i zbog nje se išlo u zatvor u vrijeme kad je Andrej Plenković citirao Kardelja, a ministar Davor Božinović služio kao „civilno lice u JNA“.
Ostaje vidjeti što će Plenkovićev sluganski režim, nakon što nas se uhićuje i protjeruje u Bleiburgu, po tome dojučerašnjem službeniku JNA poduzeti protiv hrvatske zastave u glavnome gradu današnje Republike Hrvatske…! Nije li konačno #vrijemezaHrvatsku !?