Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović u Ražancu na sastanku Županijske koordinacije i predsjedništva stranke.

Dana 06. listopada 2018. u Ražancu je održan sastanak Županijske koordinacije NHR-a koju su predstavljali županijski koordinator NHR-a Zadarske županije Vladimir Kovačević, predsjednik gradske organizacije NHR-a Grada Zadra Mate Lukić, županijski i općinski vijećnici NHR-a s područja Zadarske županije.

Sastanak su svojim prisustvom uveličali predsjednica NHR-a Bruna Esih, politički tajnik stranke Zlatko Hasanbegović i član predsjedništva Ivo Mikić.

Cilj radnog sastanka bila je rekapitulacija stanja na terenu te su svim stranačkim tijelima u Zadarskoj županiji dane smjernice vrha stranke za daljnji rad i nadolazeće aktivnosti povodom Europarlamentarnih izbora koji će se održati na proljeće 2019. Godine te ustrojavanje novih podružnica u županiji gdje su za to stvoreni preuvijeti.

Predsjednica stranke Bruna Esih iskoristila je priliku da pohvali lokalno vodstvo stranke na tome što svojim radom pridonosi pozitivnom ozračju koje prati NHR, kako na lokalnoj, tako i na nacionalnoj razini, a što se najbolje može vidjeti kroz kontinuirani porast rejtinga NHR-a na nacionalnoj razini.

Nakon radnog sastanka na poziv Jure Mataka (NHR), predsjednika općinskog vijeća Općine Ražanac, vodstvo NHR-a sudjelovalo je na Svečanoj sjednici Općine Ražanac, a povodom blagdana Gospe od Ružarija, nebeske zaštitnice Ražanca i svih njenih žitelja.

Svečana sjednica održana je u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice „Jurja Barakovića“, a prigodnim zahvalnicama nagrađeni su zaslužni stanovnici s područja općine Ražanac.