Osnovane nove Županijske organizacije NHR-a u Dalmaciji, Slavoniji i Zagrebu!

Neovisni za Hrvatsku predvođeni predsjednicom stranke Brunom Esih naporno rade na terenu kako bi se postavili jake temelje stranačke organizacije. U posljednjih dva tjedna osnovano je nekoliko Županijskih organizacija NHR-a.

NHR Zagrebačka županija

12. lipnja organizirana je osnivačka skupština NHR-a Zagrebačke županije u Svetoj Nedelji.

Na skupštini je za predsjednika NHR-a Zagrebačke županije jednoglasno izabran Hrvoje Barun, Štefan Stanešić izabran je za podpredsjednika, a Petar Badrov za tajnika županijske organizacije.

NHR Zagrebačka županija

15. lipnja u Slavonskom Brodu održana je osnivačka skupština Županijske organizacije Brodsko-posavske županije.

Za predsjednika Županijske organizacije NHR jednoglasno je izabran Krešimir Štetić, a jednako tako su izabrani i zamjenik predsjednika Mato Artuković i tajnik Antun Polić.

NHR Zagrebačka županija

20. lipnja održana je osnivačka skupština organizacije NHR za Grad Zagreb.

Za predsjednika gradske organizacije NHR Zagreb izabran je Zlatko Hasanbegović, za zamjenika Tomislav Jonjić i za tajnika Edi Povrženić. U Izvršni odbor, pored izabranog predsjednika, zamjenika i tajnika izabrani su Krešimir Kartelo i Ivan Pavić. Izabrani članovi Nadzornog odbora su: Ante Dujić, Robert Lukač i Toni Jakovljević.

NHR Zagrebačka županija

20. lipnja u Splitu je održana osnivačka skupština Županijske organizacije NHR-a Splitsko-dalmatinske županije.

Za predsjednika Županijske organizacije izabran je Domagoj Mendeš, za zamjenika predsjednika Petar Šteko, te za tajnika Nikola Morić.

NHR Zadarske županije

22. lipnja u općinskoj vijećnici Poličnik održana je osnivačka skupština Županijske organizacije NHR-a Zadraske županije.

Za predsjednika Županijske organizacije izabran je Dalibor Barešić, za zamjenika predsjednika Dario Perković, Stipe Bjeliš kao tajnik, te Božica Nimac kao rizničarka.

Zahvaljujemo se svim članovima, simpatizerima i prijateljima!