Izabrani gradski vijećnici stranke Neovisni za Hrvatsku založit će se u zagrebačkoj Gradskoj skupštini za provedbu zakonitih, stručnih, racionalnih i nacionalno utemeljenih gradskih politika.

Konstituiranjem zagrebačke Gradske skupštine, 10. srpnja 2017. godine, izabrani gradski vijećnici stranke Neovisni za Hrvatsku prihvatili su svoju dužnost i odgovornost za razvoj grada Zagreba. Vladajuća većina u Gradskoj skupštini oformila se na temelju sporazumne programske suradnje gradskih vijećnika izabranih na neovisnoj listi Brune Esih (Neovisni za Hrvatsku), izabranih vijećnika liste stranke Bandić Milan – 365 i partnera te HDZ-a.

Neovisni za Hrvatsku ne bježe od odgovornosti i preuzetih obveza te će biti jamac za provedbu zakonitih, stručnih, racionalnih i nacionalno utemeljenih gradskih politika.

Naš cilj je razvoj Zagreba u kojem svi želimo živjeti, Zagreba u kojem imamo od čega živjeti, Zagreba u kojemu znamo za koga i s kime živjeti te Zagreba u kojem lijepo, ispunjeno i zdravo živimo!

Nakon konstituiranja zagrebačke Gradske skupštine Bruna Esih je izjavila: “Ne bih ovo nazvala koalicijom, nego bih rekla da se radi o programskoj suradnji. Zato sam rekla da svatko zadržava svoj vlastiti politički identitet i točke programa da ih zagovara kroz slijedeće četiri godine, točka na kojoj su Neovisni za Hrvatsku inzistirali.”

IZVOR: Narod.hr, 10.07.2017.


IZABRANI VIJEĆNICI U ZAGREBAČKOJ GRADSKOJ SKUPŠTINI – RADNA TIJELA

  • BRUNA ESIH

– Odbor za obrazovanje i sport, predsjednica

– Odbor za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo, članica

  • ZLATKO HASANBEGOVIĆ

– Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova, predsjednik

– Odbor za javna priznanja, član

  • TOMISLAV JONJIĆ

– Odbor za prostorno uređenje, predsjednik

– Odbor za Statut, Poslovnik i propise, član

– Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova, član

– Odbor za zdravstvo, član

– Odbor za kontrolu, član

  • ANA LEDERER

– Odbor za izbor i imenovanja, članica

– Odbor za zaštitu okoliša, članica

– Odbor za socijalnu skrb, članica

  • KREŠIMIR KARTELO

– Odbor za međugradsku i međunarodnu suradnju, predsjednik

– Odbor  za gospodarski razvoj, član

– Odbor za komunalno gospodarstvo, član

– Odbor za kulturu, članŽelimo biti Vaš glas u zagrebačkoj Gradskoj skupštini te ćemo se založiti da se Vaša mišljenja i prijedlozi čuju!

Pošaljite Vaše mišljenje ili prijedlog: