Dr. sc. Zlatko Hasanbegović (NHR) za HRT Otvoreno: “Ovo je, između ostalog, priča o nesposobnom, korumpiranom pravosudnom sustavu koji je proizašao iz nedemokratske, jugoslavenske komunističke baštine i koji kao takav nikada nije bio podvrgnut potrebnim lustracijskim sustavima.”

U Otvorenom Hrvatske televizije, 03. listopada 2018., raspravljalo se o aktualnim aferama koje potresaju vladajuću stranku, odnosno kako je moguće da cure informacije iz policijskih istraga te kako će završiti afera SMS-ovi.

Politički tajnik i glasnogovornik stranke NHR, Dr. sc. Zlatko Hasanbegović kazao je: “Ovo je, između ostalog, priča o nesposobnom, korumpiranom pravosudnom sustavu koji je proizašao iz nedemokratske, jugoslavenske komunističke baštine i koji kao takav nikada nije bio podvrgnut potrebnim lustracijskim sustavima.”, te nastavio: “Slučaj takozvane elitne prostitucije bio je tajan iz jednog banalnog razloga: kako se ne bi došlo do impresivnog popisa korisnika usluga te kokošarske prostitucije. Ekspresno zatvaranje tog slučaja zapravo je bila velika koalicija prije velike koalicije. Ovim slučajevima zapravo se priprema dogovorna tranzicija za trenutak kad gospodin Plenković ode u svoje prirodno stanište na kojemu je proveo 2/3 svojega života – briselske hodnike.”

U nastavku možete pogledati emisiju i gostovanje Dr. sc. Zlatka Hasanbegovića.